Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Butan

Продаје се некретнина у Бутану

Бутан је будистичко краљевство у источној Хималаји и познато је по својим манастирима, тврђавама (или дзонг-у) и спектакуларним погледом који се крећу од суптропских равница до стрмих планина и њихових долина. Хималајски врхови попут Јомолхарија, висине 7326 м, су популарно одредиште љубитеља планинарења. Манастир Паро Тактсанг, познат и као Тигрова тана, изграђен је надвисом стране планине, над шумом долине Парос.

Бутан граничи на северу са Тибетом (Кина), а на југу са Индијом.

Тхимпху је главни град и најнасељенији град Бутана, главни град округа којем је дао своје име. Налази се у централном и западном делу земље. Град је изграђен у правцу север-југ, у западном делу долине који је формирао Раидак и трећа је престоница на свету по висини.

Тхимпху и још неколико великих градова у Бутану суочени су са недостатком кућа за изнајмљивање, али и недостатком имовине на продају у Бутану. То је због све веће доступности запослења и видели смо људе из читавих 20 Дзонгкхакса како мигрирају у места попут Тхимпху-а, Пхеунтсхолинг-а, Гелепху-а итд.

Прво, није лако наћи смештај у Тхимпху граду. Велике су шансе у областима као што су Бабеса (југ), Таба (север) и друга погранична подручја.

Ако сте заинтересовани за продају некретнина у Бутану, ово би могао бити добар тренутак за куповину, јер угоститељска индустрија у Бутану је у порасту, посебно у главним атракцијама као што су Тигрово гнездо, прелепи Џонг, дивљи погледи на величанствене долине и наравно због лакоће приступачности.

 

Ако желите да купите некретнину на продају у Бутану, Паро је најбољи град у коме ћете живети због многих разлога: приступ Међународном аеродрому, пуно квалитетних хотела и ресторана у граду и око њега, ближа близина Тхимпхуа, масивни развој за туризам и сродне индустрије и предузетништво бум за мала обима / куће и самостална предузећа.

Дакле, ако желите да се преселите и купите некретнину на продају у Бутану, сада је прави тренутак.

  •  
    Прелазак у Бутан. Емигранти и живе у Бутану.

      Настављајући анализу сугестивних држава на свету, где је могуће преместити потпуну спокојност и лакоћу, били смо буквално очарани јединственом таквом стварношћу. Будистичко Краљевство смештено на источним Хималајима, познато широм света по хостелу спектакуларних знакова прошлости, попут мана ...

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 4913

Prodaja Трособан стан, Butan, Thimphu, Thimphu, center

10,334,288.80RSD
Prodaja
Трособан стан

166 m²
Кућа се продаје у потпуности опремљена са бијелом робом, завјесама, салоном и спаваћим намештајем. Објекат има фарбену завршну обраду и завршена је из...
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB